Gå til Evelyn Rudi Designs!

Informasjon om Kennel Eraaks

Kåre Lotsberg er stifter og var lenge eneinnehaver av kennelen. Han har hatt en rekke gode hunder, her skal nevnes: Sv Eraaks Cari (NUCH), pointer Likkos Cari (NUCH)  og de korthårede vorstehhundene Bergvolds Era (NJCH) og Eraaks Lola (NUCH NV 07). For sitt organisasjonsarbeid er han tildelt gullmerke fra Norsk Pointerklub, Norsk Vorstehhundklubb og Fuglehundklubbenes Forbund. Han er æresmedlem i NVK.

KV Eraaks Lola er nå Kåres avlshund. Hun er helbrun og usedvanlig balansert og harmonisk i all sin ferd. Det vises til det intervju som sto i Fuglehunden etter at hun i 2008 vant Sølvhunden (”Lola og Sølvhunden” –  se artikler). I 2008 fikk hun sitt første kull etter parring med Rugdelias Cogito. Her ble det ni valper – et ensartet og lovende kull, flere er allerede jaktprøvepremiert. Lola har bla følgende premier:

1. UK, 1. AK, 1. VK m/CK, 1. VK, 1. VK, 2. VK m/CK (alle på høyfjellsprøver).

I 1995 ble kennel Eraaks tildelt Agnes Delphins oppdretterpris og  i 2004 Anders Wassbergs oppdretterpris.

Lars Norderhus begynte med pointere i 1991. Pointer NJCH Eraaks Effie Marconi ble en fremragende konkurransehund på høyfjellet. Han har også hatt en rekke gode pointere som særlig har utmerket seg med gode jaktanlegg og høye premier tidlig i sitt liv. Lars er jaktprøvedommer.

P Eraaks Lola er avlshund hos Lars. Hun er sort/hvit og viste tidlig sin klasse med å oppnå høye premier i UK. Senere er hun også høyt premiert i VK. Lola har følgende premier på jaktprøver:

4x 1.UK, 2x 2.UK, 2x 1.AK, 2x 1.VK m/CK og 1x 1.VK (alle på høyfjellsprøver).Ingun Raastad samarbeider med Kåre og Lars og tok initiativet til at disse sidene ble til.

Telefon: 901 44 683
Epost: ingun_raastad@hotmail.com

(© Foto: Atelier Klingwall)
Til toppen!